Luisteren

Wat ik het belangrijkste bij stemacteren vind: mijn stem is jouw geluid.
Het zal altijd jouw boodschap zijn, jouw manier van communiceren met je (potentiële) klanten. Ik ben slechts de stem die dit overbrengt. Maar dan wel precies passend natuurlijk. En geloof me, dat is moeilijker dan het lijkt ;)

Demo
Op Soundcloud plaats ik reclames, bedrijfsfilms en andere opdrachten die ik doe. Ik zet er ook hobby projecten op. Gewoon omdat het leuk is en om te laten horen wat ik kan. Hieronder vind je de landelijke reclame die ik voor hogeschool Saxion opgenomen heb (afgespeeld op BNR Nieuwsradio) en mijn laatste demo.

Alles luisteren? >> Bezoek dan mijn Soundcloud <<

Referenties
Anderen omschrijven mijn stem als helder, vlot en fris. Dat type inspreken gaat mij het makkelijkste af. Mijn leeftijd speelt daar een rol in, maar ik ben als mens ook simpelweg vrolijk en energiek. En dat hoor je.
Het heet niet voor niets stemacteren. Dus wil je mijn stem in een andere stijl inzetten? Geen probleem. Want het is niet voor niets: mijn stem is jouw geluid.

Els Tielbeke, eigenaar Wax and Beauty
Toen ik de ingesproken reclame hoorde, zag ik mijn logo en de kleuren voor me.
Het past perfect bij ons!

Ingrid Putman, oprichter en trainer Leren Stemacteren bij Studio Oranjeoord
Marieke is een ambitieuze slimme vrouw met een frisse, heldere stem. Ze heeft een goed tekstbegrip en haar sprankelende toon geeft de luisteraar een goed gevoel. Marieke is heel open en flexibel in de samenwerking en laat zich makkelijk regisseren.

Dolf Hendriks, eigenaar Kook en Ço
Een zakelijke toon en toch met een welkom gevoel.
Fijn om de mensen ook op deze manier uit te kunnen nodigen in onze kookstudio.

Aan de slag! 
Wil jij een nieuw geluid? Neem dan contact met me op. Ik voer jouw opgestelde opdracht uit of we kijken samen hoe we jouw doel het beste kunnen bereiken.