Over Zorra Libre

Hi, aangenaam. Mijn naam is Marieke Hendriks – van der Vossen en ik ben de persoon achter Zorra Libre.

Zorra Libre is Mexicaans en vrij vertaald betekent het ‘vrije vos’. Het staat voor de vrijheid die ik vind als ondernemer, de vrijheid om verschillende kanten op te gaan en mijn eigen identiteit als een van der Vossen vrouw. Het straalt vrolijkheid, trots en kracht uit.

De route van de verlangens
In 2015 ben ik Zorra Libre opgestart. Toen nog onder een andere naam en met een heel ander idee. Grappig toch, met welk idee veel ondernemers beginnen en waar ze in de realiteit uiteindelijk mee bezig zijn.
Ik begon met het idee om advies willen geven over duurzaamheid, vooral aan bedrijven die daar nog niet zo mee bezig waren. Ik ben bij verschillende projecten en initiatieven betrokken geweest, met veel plezier en voldoening. Maar een betaalde opdracht kwam er niet van.
Het stemacteren kwam die tijd ook naar voren. Toen ik er achter kwam dat je met het inspreken van reclames en boeken serieus geld kon verdienen was ik zó blij. Dat was wat ik wilde doen, eindelijk had ik gevonden wat ik wilde zijn als ik groot werd. Ik volgde cursussen om de technieken beter onder de knie te krijgen en heb met heel veel plezier opdrachten ingesproken.
Haha, nee dus…. Want toen ik er een tijdje mee bezig was en dat verlangen realiseren binnen handbereik kwam, besefte ik me dat ik helemaal niet in m’n eentje in een studio wilde zitten om andermans verhaal te vertellen. Ik word nog wel eens gevraagd om wat in te spreken en doe dat dan met heel veel plezier. Althans, als ik lekker los mag gaan 😁.  Maar hier mijn brood mee verdienen is niet meer wat ik ambieer.

Mensen willen helpen
Want dat is wat ik het liefste doe: anderen helpen om in te zien dat ze hun dromen waar kunnen maken, dat verlangens binnen handbereik zijn en dat we de meeste dingen heel gemakkelijk op kunnen lossen. (wat niet wil zeggen dat het zonder moeite zal gaan 😉).
Mensen willen helpen zit in m’n bloed. Op de basisschool nam ik altijd extra wc-rolletjes mee als we moesten knutselen, want wie weet is iemand anders het vergeten. Ook later vond ik het leuk om te helpen, daar heb ik m’n organisatietalent bij ontdekt. Want bij de studentenvereniging of rugbyclub bevond ik me in posities waarin ik de spil was van ons clubje, zorgde dat alles goed verliep en iedereen op de beste manier z’n ding kon doen.
Ik kan er niks aan doen. Ook ik hoor bij de generatie van coaches en helpers haha ☺️

Wil je zelf ook aan de slag met je dromen? Bel me gerust! 06-43524496
Of neem >contact< op.

Stemacteren
Op Soundcloud plaats ik mn opdrachten en lolletjes. Anderen omschrijven mijn stem als helder, vlot en fris. Hieronder een kleine selectie, waaronder m’n landelijke reclame die te horen was op BNR Nieuwsradio (hoe cool😃).
Alles luisteren? >> Bezoek dan mijn Soundcloud <<