Over Zorra Libre

Hi, aangenaam. Mijn naam is Marieke, stemacteur en eventmanager. En ik ben de persoon achter Zorra Libre.
Het bedrijf is volop in ontwikkeling. Ik zelf ook. De opdrachten die ik aanneem zijn degene die mij een glimlach geven. Of opdrachten die mij of de wereld om me heen verder helpen.

De start
In 2015 heb ik Zorra Libre opgestart. Toen nog onder een andere naam en met een heel ander idee. Grappig toch, met welk idee veel ondernemers in hun hoofd beginnen en waar ze in de realiteit uiteindelijk mee bezig zijn.
Mijn bedrijf vorm geven doe ik naast mijn baan, die gelukkig erg flexibel is. Voor 2017 ligt de focus op stemacteren. Maar wie weet zorgen die opdrachten er wel voor dat er op termijn hele andere deuren opengaan.

Mijn droom is om een internationale reclame in te mogen spreken.

Hoe het stemacteren begon
Je hebt van die mensen die al hun hele leven weten wat ze willen worden “later als ze groot zijn”. Ik hoor daar niet bij. Ik ben opgegroeid in de Betuwe, heb gestudeerd in Leeuwarden en nu woon ik in Twente. In Leeuwarden is het voor mij begonnen. Ik sprak met iemand die voor de Nederlandse marketingafdeling van KFC werkte. Hij vertelde dat hij die week erop een radio reclame op ging nemen. Wauw, dat wilde ik doen! Dat mocht niet haha, ik moest het opnemen tegen een professional die 12 verschillende accenten kon doen. Ik kon alleen mijn eigen stem.
Bijna 10 jaar later was het zo ver. Ik ging jingles opnemen voor een radiostation. Ik was super enthousiast. Het resultaat heb ik nooit gehoord, maar het gevoel was verschrikkelijk. Ik vond het ontzettend moeilijk, het viel me echt tegen. Maar het heeft een heel positief resultaat gehad. Diezelfde week heb ik me opgegeven voor de opleiding Stemacteren!

De naam Zorra Libre
Het is Mexicaans en vrij vertaald betekent het ‘vrije vos’. Het staat voor de vrijheid die ik zoek als ondernemer, de vrijheid om verschillende kanten op te gaan en mijn eigen identiteit als een van der Vossen vrouw. Het straalt vrolijkheid uit, trots en kracht.

Ben je nieuwsgierig geworden? Bel me gerust! 06-43524496
Of neem >contact< op.