Groepstraject

Tijdens dit groepstraject gaan we aan de slag met je verlangens als strategie. Jij en ik samen, maar ook als groep. Flink knallen in de lente van 2020. Zodat je op een hele nieuwe manier kunt bouwen aan je bedrijf. Beter dan ooit tevoren.

THE BASICS
De livedagen zijn de basis van dit traject. Daarnaast hebben we wekelijks een focuscall waarmee je de week superslim begint. Want naast het stilstaan bij wat je nodig hebt, is het uitzetten van concrete acties ook nog steeds erg belangrijk. Bij specifieke vragen kun je een 1 op 1 call met me inplannen, zodat we er dieper in kunnen duiken.
Want je eigen proces staat natuurlijk bovenaan. Tegelijkertijd zul je ontzettend veel leren van iemand anders z’n proces en de overeenkomsten in de groep die er geheid zullen zijn. 

Verlangen: Jij weet als ondernemer heel goed waar je heen wilt. Maar wat als we je plannen 10x groter maken, welk grote plaatje en overkoepelend verlangen staat dan centraal? En in hoeverre is je gevoel&intuïtie bij gestelde doelen betrokken? 

Blokkades: Hier komt Harry om de hoek haha. Wie speelt er in jouw grote egoshow? Runt Harry die show? Leer je ego kennen, de vaste patronen en manieren hoe je jezelf tegenhoudt. En natuurlijk hoe je hier het beste om kan gaan! 

Strategie, Kwartaal knallen(Haha, voor deze laatste moet ik nog een betere naam bedenken…) Heel mooi natuurlijk, weten wat je verlangens en blokkades zijn, maar al het geleerde mag (moet😊) ook in praktijk gebracht worden. Volle kracht vooruit. En dat mag best spannend zijn af en toe. Anders ben je nog niet met je grootste dromen en blokkades aan de slag. 

DE UITKOMST
〄Je weet beter wat je wilt en hoe je dat werkelijkheid kan maken.
〄Jij bent de basis van je bedrijf & keuzes. En met ‘jij’ bedoel ik je oprechte zelf, die niet aan de externe verwachtingen hoeft te beantwoorden.
〄Je bent beter in balans (werk/privé, hart/hoofd, moeten/willen, mannelijke/vrouwelijke energie, etc)
〄Je weet beter wanneer je je kracht kan inzetten of om je flow aan te spreken.
〄Onnodig werk of aanbod zijn uit je bedrijf geschrapt.
〄Je bent heel wat wijsheden en leuke mensen rijker.

MIJN TALENTEN
Het draait om spiritueel leiderschap. Voor mij houdt dat in dat het moet stroken met het grote geheel.
Verbinden. Ik weet de juiste mensen bij elkaar te brengen in het traject en daarbuiten.
Veiligheid creëren. Een bijzonder belangrijke voorwaarde. Pas als je je oké voelt (in de groep) kun jij je processen delen.
Authenticiteit. Ik voel, hoor en weet het als je er nog niet helemaal bent. Als je nog niet zuiver je verlangens uitspreekt en je ego zich er nog mee bemoeit.
Oprecht enthousiast zijn. Het is fijn om een cheerleader aan je zijde te hebben. Iemand die je steunt, die ziet hoe spannend het is en die begrijpt hoe ontzettend gaaf het is als je wel die stappen zet om helemaal als jezelf naar buiten te treden.
〄Doener. En ik ben een hele goede stok achter de deur. Iemand die je helpt herinneren aan je moedige plannen en actiepunten. Want het moet ook gewoon gebeuren! 💪🏼

JIJ KRIJGT
Uiteraard krijg je heerlijk te eten en te drinken tijdens de groepsdagen, plannen we momenten van rust in zodat je even naar buiten kan bv en sluiten we de dag altijd af met concrete actiepunten. Er zijn momenten met de groep en gesprekken die we privé hebben. Ik geef je mijn oprechte steun en liefde & een schop onder je kont. Alles wat je nodig hebt om jouw plannen werkelijkheid te maken.

DEELNEMEN?
Enthousiast of nieuwsgierig wat dit voor jou kan betekenen? Bel of app me gerust voor een kop koffie: 06-43524496
Of neem >contact< met me op.

DETAILS
In de maanden mei, juni en juli komen we als groep bij elkaar, van 10.00 tot 17.00 uur. De data worden later bekend gemaakt.
De focuscalls zijn elke maandag van 11.00 tot 12.00 uur.
En omdat voor alles een eerste keer is, inclusief dit groepstraject, hanteer ik de verlaagde prijs van €1.600,-. Dat is ex btw, maar inclusief lunch, lekkers en a whole new view op je bedrijf & plan van aanpak.