1 op 1 coaching

Net als in het >groepstraject< gaan we tijdens een 1 op 1 traject aan de slag met je verlangens en de bijpassende strategie.
En met je verlangens werken, betekent dat je op en met je gevoel werkt. Ik ga intuïtief aan de slag met dat wat er op het moment speelt, op een manier die jou het beste dient. Wat leeft er bij jou persoonlijk en in je bedrijf? Dan is dat waar we mee aan de slag gaan. En met welke oefeningen of hoe precies, dat wordt ook voor mij snel genoeg duidelijk.
Maar 1 ding kan ik je al wel beloven: er komen heel wat tegeltjeswijsheden langs haha. Die prachtige clichés zijn namelijk heel vaak waar (helaas 😉).

JIJ KAN/BENT STRAKS
〄Je bent beter in balans (werk/privé, hart/hoofd, mannelijke/vrouwelijke energie, etc)
〄Je weet beter wanneer je je kracht kan inzetten of om je flow aan te spreken.

IK LEER JE
Ik breng het zo nuchter of spiritueel als jij aankan. Maar over het algemeen komen deze onderwerpen wel ergens in de gesprekken aan bod:
〄Je verlangens, angsten en belemmerende overtuigingen
〄Wet van aantrekking (karma, maar dan anders 😊)
〄Kracht vs flow & intuïtie
〄Jij vs ego
〄Je ideale bedrijf, klant en opdrachten

MIJN TALENTEN
Het draait om spiritueel leiderschap. Voor mij houdt dat in dat het moet stroken met het grote geheel. 〄Verbinden. Ik weet de juiste mensen bij elkaar te brengen in het traject en daarbuiten.
Veiligheid creëren. Een bijzonder belangrijke voorwaarde. Pas als je je oké voelt (in de groep) kun jij je processen delen.
Authenticiteit. Ik voel, hoor en weet het als je er nog niet helemaal bent. Als je nog niet zuiver je verlangens uitspreekt en je ego zich er nog mee bemoeit.
Oprecht enthousiast zijn. Het is fijn om een cheerleader aan je zijde te hebben. Iemand die je steunt, die ziet hoe spannend het is en die begrijpt hoe ontzettend gaaf het is als je wel die stappen zet om helemaal als jezelf naar buiten te treden.
〄Doener. En ik ben een hele goede stok achter de deur. Iemand die je helpt herinneren aan je moedige plannen en actiepunten. Want het moet ook gewoon gebeuren! 💪🏼

Aan de slag?
Enthousiast of nieuwsgierig wat dit voor jou kan betekenen? Bel of app me gerust voor een kop koffie: 06-43524496
Of neem >contact< met me op.